De laatste tijd knak ik stengels en stelen af en heb ik wilde bloemen in mijn kamer.
Twee bloesems van de boom van mijn buurman, tegenover mijn flat. De jongens van de snackbar keken geamuseerd toe.
Ik haalde naast de wekelijkse groenten ook rode bietjes en rabarber op de markt.
Met Franka en Yannick maakte ik een ovenschoten met geitenkaas, gekookte bietjes en ui.
Als toetje rabarber aardbei crumble.
En dat was zo lekker, omdat we dat helemaal niet verwachten.
De bovenste foto voor het recepten boekje, citroenlimonade.
Pers 1 citroen uit in een grote kom waarin al 1 liter water zit. Rasp 2 centimeter gember en voeg die toe.
Als je het lekker vindt kun je er ook munt bij doen.
Mix alles goed met de staafmixer of blender en proef het.
Als je het lekker vindt kun je naar eigen smaak suiker toevoegen, dit doe ik stiekem altijd wel.
Zeef de limonade en giet het in een kan of een afsluitbare fles.
Als je munt toegevoegd hebt moet je het zeven door middel van een doek.
Koel het en drink het op in de zon, geniet!!
Nu drink ik verse gember thee en eet ik walnoten en wacht ik tot Yannick wakker wordt zodat we avodaco's kunnen eten en zelfgemaakt crackers met tijm kunnen maken.
Lekker eten allemaal en leuke foto's!
BeantwoordenVerwijderenwat maak jij toch veel lekkere (pure) dingen!
BeantwoordenVerwijderenals ooit een kookboek van je echt op de markt komt mag je een exemplaar voor me reserveren
Receptenboekje :)))))))))))))))) ? Breng 'm uit! Je hebt al twee kopers (Marlou en ik)!
BeantwoordenVerwijderen