maandag 22 oktober 2012



Meatless Monday - Avocado Bruschetta 

Ingrediënten:
- Een rijpe avodcado
- Tomaat
- Een witte ui wanneer je van pittig houdt, een rode uit wanneer je het liever iets milder wil
- Twee teentjes knoflook
- Peper
- Zout

Recept:
1. Snij de tomaat doormidden, gebruik maar één helft.
Verwijder de sappige en waterige binnenkant en snijdt de buitenkant in hele kleine stukjes.
2. Snipper één helft van de ui heel fijn, pers de knoflook.
3. Snij de avocado en lepel hem uit zijn schilletje, hak de avocado heel klein.
4. Leg alle ingrediënten op een plat bord en voeg zout en peper toe.
5. Druk met de achterkant van een vork de avocado plat en meng het met de rest van de ingrediënten.

Gebruik een rijpe avocado, anders is het vruchtvlees niet zacht genoeg om plat te drukken met je vork.
Deze bruschetta hoort een beetje grof te zijn.
Lekker op een een toastje als voorgerecht of op je boterham voor tussen de middag!

3 opmerkingen:

  1. 3de keer. mijn computer of internet doet iets raars elke keer.
    wilde gewoon zeggen dat ik ben verliefd op je blog!
    en mijn ouders wonen vlak bij waar je ging woofen. jammer dat het geen fijne ervaring was.
    ik heb ook veel planten, hou ook van rhubarber crumble en vind het prachtig hier!

    BeantwoordenVerwijderen